Biljetter

SÄSONGSKORT 15/16

FÖR ATT BOKA DITT SÄSONGSKORT - KLICKA IN HÄR!

PREMIUM – KORTET FÖR DIG SOM VILL HA ALLT!
Succén fortsätter - Säsongskort Premium - där samtliga hemmamatcher ingår - såväl Champions Hockey League, SHL och eventuellt SM-slutspel. Du blir dessutom bjuden på Uppsnacket inför säsongen och Slutsnacket efter med buffé och dryck samt hockeysnack.
Premiumkortsinnehavare kan dessutom köpa biljetter till bortamatcher genom LHC och bjuda sina vänner på extrabiljetter i Saab Arena! Du får även 10 biljetter till LFC-matcher under 2015. En fantastisk produkt för Dig som är trogen LHC-supporter!

STÅPLATS – VAR MED OCH SE TILL ATT SAAB ARENA KOKAR
Det har alltid varit ekonomiskt förmånligt att köpa Ståplatskort. Vi fortsätter med succén med lägsta pris för alla säsongskort på ståplats! Ung som gammal – vi behöver alla hjälpas åt. Tillsammans är vi starka! För oss är alla med Säsongskort LHC:s bästa supportrar! Därför gäller priset återigen för Supporterkortet, 1295 kr, för alla säsongskort på ståplats! Slutspelstillägg på ståplats kostar 600 kr om Du köper direkt före säsongen.

FAMILJ – VAR MED OCH UPPFOSTRA NÄSTA GENERATIONS LHC-SUPPORTRAR
Du sitter på kortsidan ovanför restaurangen - sektion M - vår familjeläktare, där Du får ett fantastiskt pris!
För familjekorten måste Du köpa minst två stycken bredvid varandra. Se hela SHL för bara 115 kr per match!

SITTPLATS – FÖLJ SÄSONGEN FRÅN BÄSTA MÖJLIGA PLATS
Du ser alla matcher från absolut bästa publikplats. Du kan välja just din favoritplats i arenan på valfri sektion (sektion B-U). Du som innehar detta kort blir också inbjuden till en exklusiv mingelkväll med spelarna innan säsongsstart - Uppsnacket!

FLEXKORT – HOCKEYSVERIGES MEST FLEXBILA SÄSONGSKORT!
Köp 20 eller 30 biljetter som du själv väljer när du vill använda under grundserien. Pris för detta är: 4495 kr/ 5995 kr. Du får då en pott som du själv plockar av på MINA SIDOR och kan själv välja plats. Perfekt för den som vill se så många matcher som möjligt men har svårt att få tiden att gå ihop. Du kan plocka ut upp till 4 biljetter på valfri match under grundserien och då passa på att bjuda med familj/vänner. Du får tillgång till matcherna i SHL innan vi släpper biljetterna till allmänheten.

PENSIONÄR 65+ - FORTSÄTT STÖTTA DITT FAVORITLAG PÅ PLATS!
Väljer du att sitta på sektion M ovanför restaurangen - vår familjeläktare, får Du ett fantastiskt pris! Endast 2995 kr per kort. Önskar du sitta på annan plats i arenan (sektion B-U) är priset 4295 kr för grundserien.

DELBETALNING
Ytterligare en nyhet är att du kan delbetala ditt kort med Payex på 3, 6 eller 9 månader räntefritt. Detta ersätter autogiro. Se villkor på biljettsidan när du hämtar din reservation.

ADMINISTERA DITT KORT SJÄLV!
En annan nyhet för i år är att du kan köpa just DIN plats på biljettsidan som du sedan kan administrera själv – t.ex. skicka en biljett till en kompis när du inte själv kan gå. Det kommer även inför slutspel vara enkelt att ladda kortet med kommande match och allt sköts via biljettsidan.

FÖRMÅNER:
Detta ingår i ditt säsongskort
- Upplev allt på plats – finns inget som slår det!
- ALLA matcher ingår i CHL och SHL grundserie - även träningsmatcher ingår.
- Förtur till slutspel
- Bra rabatt jämfört med lösbiljettpriset, storlek beroende på var du sitter, vilken korttyp du väljer och hur många extramatcher utöver grundserien det blir.
- Specialerbjudanden till restaurangen och biljetter under säsongen
- Tävlingar där man kan vinna fina priser under säsongen.
- Specialpris på hela slutspelet om du väljer att köpa hela slutspelet fram till SHL startar 16 september. Du får även rabatt på enstaka biljetter i ett slutspel

EXTRA BONUS OM DU KÖPER INNAN 30 JUNI 2015
- Du får 200 kr att handla för i arenan om du förnyar före den 30 juni - som sätts in på ditt säsongskort/arenakort.
- 4 fria biljetter. När du betalat och även loggat in på mina sidor kommer du att få en biljettpott på 4 biljetter. Dessa kan du plocka ut på de matcher som spelas under augusti och september (CHL och SHL) i Saab Arena. Perfekt tillfälle att bjuda med någon vän

LÄS MER OCH BOKA

» Info Säsongskort
» Bokning av Säsongskort
» Bokning av Säsongs-Pott (nyhet)

 

e-Biljett

» Köp Biljett Direkt!

   mobil- eller utskriftsbiljett
   Klicka på Evenemang för val av match

Restaurangplats

» Kundcenter, tel 013-37 12 00
» E-post: kundcenter@lhc.eu 

Spelprogram

» LHC:s spelschema 15/16

Biljettombud 

Du kan köpa enskilda biljetter (ej säsongskort) hos ett antal biljettombud. Dessa släpps i början av september för SHL. Kolla in vilket ombud som är närmast Dig och gör ett besök!

Välkommen!

 • LHC Kundcenter, Saab Arena
 • ICA Signalen, Ekholmen
 • Lasses Livs, Vidingsjö
 • COOP Hagaberg
 • ICA Tannefors 
 • Gränden Spel & Tobak
 • Berga Spel & Tobak
 • OKQ8 Vikingstad
 • Hemköp City, Linköping
 • Tempo Tallboda, Linköping
 • COOP Finspång
 • Direkten Norrköping
 • Turistbyrån, Linköping City 
 • Vadstena Buss Resebutik

 

 

 

 

Copyright © 2011-2015 Linköping Hockey Club

Telefon: 013-37 12 00

Redaktion: web@lhc.eu

Produktion och drift: Sports Editing Sweden AB

Design/grafik: LHC Ord & Bild