"Vi måste ha tålamod i vårt spel"

Publicerad: 2016-01-25 17:00

Efter tre raka veckor endast innehållandes två matcher växlar serien upp fram till säsongens tredje landslagsuppehåll. Under de kommande två veckorna kommer sex matcher att avverkas där Malmö på bortaplan är först ut.

– Det är roligare och det är det schemat som man alltid vill ha. Man får bättre rutiner med tre matcher i veckan och man är mer van vid det tempot. Fördelen för oss de senaste veckorna är att vi har kunnat träna bra från nyår och framåt. Nu får vi en lite mer anpassad träning mellan träningarna, säger Tomas Montén.

Vi möter Malmö i morgon. Vad tänker du kring den matchen?
– Det är ett lag som kör och som vill spela på sina villkor. De kommer från två raka förluster mot Djurgården så det är ett revanschsuget lag som vi möter i morgon och som vi vet kommer att sälja sig dyrt. Vi måste vara fokuserade på att det blir en tuff match där vi inte får någonting gratis. Vi måste ha tålamod i vårt spel, håller oss till våra grunder och inte låter oss påverkas av Malmös spel.

Läget i laget:
Nichlas Hardt, Broc Little, Petter Hansson och Fredric Andersson är på skadelistan. Utöver detta råder ett par frågetecken inför matchen som det blir beslut om i morgon.

 
Gustaf Pettersson
Informatör
gustaf.pettersson@lhc.eu
 

Copyright © 2011-2016 Linköping Hockey Club

Telefon: 013-37 12 00

Redaktion: web@lhc.eu

Produktion och drift: Sports Editing Sweden AB

Design/grafik: LHC Ord & Bild